Indret ekstraværelset til lige det som I har brug for

Står I i den situation at I skal blive enige om hvad I skal bruge det ekstra værelse til? Puha, det kan være en lang proces at blive enige om, hvordan det ekstra værelse skal indrettes. Skal det være et gamerværelse til kæresten, eller skal det være et smukt gæsteværelse, hvor der altid er dækket op til gæsterne. Det kan også være at i vil lave det om til et lækkert Vinrum, hvor der er plads til både smagning af vin og korrekt opbevaring? Kig med her for at få inspiration til hvad i kan bruge det ekstra værelse til.

En mandehybel hvor der er plads til at game

Manden i huset har nok en drøm om at gøre værelset til en vaskeægte mandehybel, hvor der er plads til at invitere drengene over så de kan game hele natten. Nogle gange må man bare overgive sig, og give manden i huset ret. Så hvis I vælger at lave værelset om til et gamerværelse, skal i helt sikkert også indrette det godt. Brug lidt tid på at finde det helt rigtige gamer udstyr. Der skal selvfølgelig en computer og et gamer tastatur til. Men lad ham vælge computeren og gamer tastaturet, så får han lige præcis det han ønsker sig.

Et smukt gæsteværelse

Det mere praktiske vil helt sikkert være at lave værelset om til et gæsteværelse. På den måde skal jeres gæster ikke sove ude i stuen, man har altså et helt værelse for dem selv. Her kan I indrette værelset, så det ser smukt og hjemligt ud. Der findes jo ikke noget bedre end at være gæst, og have et værelse hvor de virkelig kan føle sig hjemme.

Her kan i udsmykke værelset med levende lys og smukke planter eller blomster, så værelset får en hyggelig og hjemlig stemning.