Sådan får du dit hus til at stige i værdi

Skal du sælge dit hus eller vil du bare gerne sikre dig, at det stiger i værdi i et fremtidigt salg? Så er der nogle ting, du kan gøre for at få det til at ske.

Undersøg markedet

Start med at undersøge hvad der er efterspurgt i dit område. Hvad er populært blandt huse? Hvilke features vil køberne gerne have? Hvilket udtryk og stil har de huse, der sælges til en god pris?

Når du undersøger dette, kan du overveje, om der er noget af det, du har mulighed for at lave i dit eget hus. For eksempel er det eftertragtet med gulvvarme på badeværelser, fordi det giver en følelse af luksus og velvære. Undersøg mulighederne for at lave danfoss gulvvarme i dit hus.

Husk detaljerne

Husk at detaljerne er dem, der gør forskellen, når potentielle købere ser dit hus. Vælg derfor de mindre genstande i huset med ekstra omtanke, som for eksempel smukke og unikke dørhåndtag eller fliser med interessante mønstre eller farver.

Reparér dit hus

Invester i dit hus ved at få lavet de nødvendige reparationer, så huset ikke har nogle skjulte fejl, når det sættes til salg.

Du kan lige så godt være efter de små skader der sker hist og her på huset, så du ikke står med et hus, der trænger til en stor renovering, når det skal sælges. Tag det derfor i opløbet.

Plant træer i din have

Du kan plante et par frugttræer såsom æbletræer, blommetræer eller kirsebærtræer i haven. Når der er gået nogle år, vil træerne bære lækre frugter – og det er noget, potentielle købere godt kan lide, fordi arbejdet er gjort for dem! Indtil da, kan du jo selv nyde godt af de friske frugter, du får direkte fra haven.