Derfor skal du have et spejl med lys!

Der er mange god grunde til at vælge et spejl med lys!

I det følgende vil vi komme ind på, hvorfor det er en god idé, at vælge lys i sit spejl.

Stemning og funktionalitet.

Når du vælger et spejl med lys, får du ikke blot opfyldt et formål, som handler om at skabe lys på badeværelset. Nej. Du kan faktisk få meget mere end det!

Mange spejle med lys findes i dag med mange flere funktioner en blot dette. Vi kan nævne;

Integreret make-up spejl: Dette er et område på spejlet, som har forstørrelse, så det er lettere at se, når der skal lægges make-up.

Varme: Spejle med varme. Også kaldet ”antidug”, har et varmetæppe monteret på bagsiden, som betyder at spejlet ikke dugger til, når det tages bad.

Højttalere m. bluetooth: Med et spejl med denne funktion, har du mulighed for at afspille din yndlingsmusik, direkte fra spejlet, når du tager bad.

Dæmpning: Med dampning på dit spejl, har du mulighed for at regulere lysstyrken på spejlet, fra at lyse kraftigt til ikke at lyse ret meget op.

Farve regulering: Denne funktion giver dig mulighed for at skifte imellem varmen på lyset, fra kold hvid til en mere varm tone.

Frontlight: Lys som kastes fra spejlet og frem i rummet. Typisk ved at spejlet har en frostet kant / ramme, som lyset kan komme ud igennem.

Backlight: Betyder at lyset kastes ind på bagvægge, samt en smule ud til siden. Her er der spejlglas helt ud til kanten. Dette har et mere dekorativt formål.

Alt dette handler om funktioner. Mange af disse kan bruges til at skabe en stemning af afslappelse og ro, på badeværelset. Skal man have en stund for sig selv i badekarret, kan det være med til at sætte den helt rigtige stemning, at sætte stille musik på, mens man har skruet så langt ned for lysstyrken, som muligt.