Disse tre ting i din nykøbte bolig kan trænge til en udskiftning:

Har du netop købt en ny bolig, som du bare ikke kan vente med at flytte ind i? Sådan har de fleste det, når de har foretaget et boligkøb. Er der meget, som skal renoveres i den nye bolig før den er klar til, at flyttekasserne rykkes ind på matriklen? Eller er det nærmest klar til, at du blot skal svinge med penslen og få støvet af?

Er du førstegangskøber, er der måske flere ting, du er ikke klar over, som måske trænger til en udskiftning. I denne artikel kan du læse, hvad du især bør tjekke op på i din nykøbte bolig:

Døre og vinduer

Både døre og vinduer åbnes og lukkes på daglig basis. Det betyder også, at de på sigt kan få slidte beslag – og vinduerne kan især få utætte fuger. Nogle vinduer kan også have nedbrudte glaslister, mens dørene med tiden binder eller lukker skævt. Der kan være mange ting, som volder problemer, når det kommer til døre og vinduer. Smut en tur rundt i boligen og undersøg, hvorvidt boligen trænger til en Udskiftning af døre og vinduer, og gør den de, bør du kontakte et tømrerfirma, der kan klare sagen for dig, så din bolig bliver tip top og istandsat.

Tjek gulvafløbet

Noget som især også kan trænge til en udskiftning, er guldafløbet på badeværelset. Det er netop dét sted i huset, hvor der passerer allermest vand. Gulvafløbet skal kunne lede vandet væk fra badeværelset, og dermed ikke lader dig sjaske rundt i en sø, når du træder ud af badet. Tjek derfor om der mon er problemer med guldafløbet, og hold gerne øje over tid. Såfremt huset trænger til en udskiftning af gulvafløbet, kan du med fordel kontakte furesoekloak.dk, som med over 20 års erfaring kan hjælpe dig med udskiftningen.

Tillykke med din nye bolig!