Guide: Den bedste vaskemaskine til industrivask

“Vasketøj i lange baner” – hvis det er hverdag for dig, så kender du helt sikkert til at skulle vaske i industrien. Det er ligegyldigt om du arbejder for et vaskeri, arbejder på en restaurant, med tusindvis af stofservietter eller måske bare på det lokale plejehjem, hvor du vasker sengetøj. Hvis der er meget vasketøj, så gælder det om at have en rigtig god og effektiv vaskemaskine. Derfor kan du med fordel sørge for, at du har en vaskemaskine med den rigtige kapacitet, det rigtig strømforbrug og det korrekte mærke. Hvis du er klar til at få den bedst mulige industrivask, så læs med her.

Inden du køber en vaskemaskine, skal du starte med at finde ud af, hvor stor en vaskemaskine du har brug for. Det finder du ud af ved at afgøre, hvor mange kilo din vaskemaskine skal kunne vaske, hvilket kaldes dens kapacitet. Når du har valgt hvor stor en kapacitet, du skal bruge til din industrivask, så skal du finde ud af hvilken type vaskemaskine, som du skal have. Det kan ske, at du gerne vil have et intuitivt brugersystem. Det kan være, at der skal være mulighed for at ændre hastigheden for centrifugering. Måske vægter du højt, at du skal kunne skifte imellem forskellige sprog på vaskemaskinen. Det er nogle af de overvejelser, som du skal gøre dig, inden du kan finde den korrekte vaskemaskine.

Industrivask leveret til døren

En af de mange fordele ved at vælge en industrivask er nemlig, at du bruger meget mindre vand ind i en normal vaskemaskine, og samtidig er selve programmerne kortere og mere effektive, så du sikrer, at du får mest ud af din strøm. Når du har besluttet dig for, hvilken type vaskemaskine, som du gerne vil have, så bestil den, og få den leveret indenfor få hverdage.