Indret dig godt på dit badeværelse

Det er ofte et af de rum vi overser når vi skal indrette os derhjemme. Samtidig er det også et af de rum vi bruger meget tid på. Det handler selvfølgelig om badeværelset. For det kan være lidt af en udfordring at indrette med alt det der skal tages hensyn til. Badeværelset er nemlig et af de rum i hjemmet der først og fremmest skal være funktionelt og skal kunne holde til meget brug hver eneste dag. Men betyder det at du skal gå på kompromis med din personlige smag? Ikke nødvendigvis. Læs med her og få et par gode tip til, hvordan du indretter et personligt badeværelse – også selvom det er småt.

Vælg de rette farver

De fleste af os har nok prøvet at bo en bolig med et lettere trist badeværelse. Fliserne er måske ikke lige en farve man synes er pæn og håndvasken er håbløst umoderne. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at sætte sig eget præg på rummet og opdatere looket en smule. Badeværelset er nemlig fyldt med muligheder, det handler bare om at tænke kreativt. Et godt tip er at købe et badeforhæng og håndklæder i farver der komplimenterer hinanden. Det er et simpelt trick der skaber en god sammenhæng i rummet.

Bonustip til dig med et lille badeværelse

Hvis du er en af de mange der bor med et meget lille badeværelse, er der slet ingen grund til at give op. Her handler det blot om at tænke i ekstra gode løsninger, og måske endda have et par møbler med dobbeltfunktion. Sørg for at have god opbevaring til badeværelse, som gør det nemt for dig at holde en god orden. Det er vigtigt, at alle ting har en bestemt plads. På den måde er det både nemt at have overblik og skabe ro på dit badeværelse.