Ro i renoveringen

En renovering kan godt trække tænder ud, og være hård at komme igennem. Derfor er det også vigtigt med åndehuller og gode faciliteter undervejs. Det kan være gode venner, der inviterer på mad eller et langt og varmt bad, der måske ellers ikke lige er til at få i renoveringsrodet derhjemme. Med små og større ting kan du få en større ro i renoveringen, så den er til at holde ud.

  • Dæk de basale behov

Hvis I stadigvæk bor i jeres bolig under renoveringen, er det vigtigt at få dækket jeres basale behov. Det er eksempelvis toiletbesøg og madlavning. Med leje af toiletvogne har I mulighed for at kunne få dækket den del inden for en rimelig afstand, til trods for, at det måske skal klares lige uden for huset. Det kan gå for en stund, og man får med al sandsynlighed en større taknemlighed for det almindelige badeværelse efter sådan en løsning. Det er en god løsning, hvis omstændighederne ellers er til, at I godt kan bo i boligen under renoveringen, da I så også undgår at skulle finde anden bolig i den periode.

  • Skab åndehuller

Sørg for, at I, undervejs i renoveringen, får lavet ting, der ikke har med renoveringen at gøre. Det kan være alt fra en aften ude hos nogle venner eller en weekend i sommerhus. En renovering kan være hård, både for den enkelte og for familien, og det er nødvendigt med pauser undervejs. Dette gør også, at der kan skabes ny energi til resten af renoveringsperioden.

  • Glæd jer

Selvom det indimellem kan være svært at se lyset for enden af renoveringsrodet, så er det derude. Med renovering kommer også forbedring, og jeres bolig bliver med al sandsynlighed et meget bedre og dejligere sted at være. Derfor kan I med fordel indimellem tage jer tid til at se frem mod jeres fremtidige bolig.