Hold ungerne beskæftiget i haven om sommeren

There's no one I'd rather be here with

Når det endelig bliver sommer, og vejret igen bliver varmere, giver det også rig mulighed for at tilbringe en masse tid i haven. Her har børnene jo også fået sommerferie fra skole, og det kan derfor være lidt svært at finde ud af, hvordan man rent faktisk skal holde dem beskæftiget. Læs videre her for at få inspiration til aktiviteter, som i kan lave i haven denne sommer.

Hyggelig leg med lille pool i haven

hvis du gerne vil gøre børnene rigtigt glade, er der noget, som de uden tvivl ville elske at have i haven – det er nemlig en lille udendørs Pool til haven. Denne vil også fungere godt til at blive kølet lidt ned, hvis de pludselig får det lidt for varmt. I denne pool kan de rigtigt hygge sig, og lege en masse sjove lege.

Det kan være en fordel at finde noget legetøj, som kan bruges i denne pool, da det jo ikke er alt legetøj, som kan tåle at komme i vand. Du kan også købe en badebold, som de kan lege lidt med deri. Husk også at få fat i nogle badevinger eller lignende, hvis børnene endnu ikke kan svømme.

Snobrød og skumfiduser over bål

Hvis i har et lille bålsted i haven, er det jo en super god mulighed at bruge det, når der er blevet godt vejr udenfor. Børnene vil sikkert også synes det er rigtigt hyggeligt at kunne sidde foran bålet og lave forskelligt mad.

Du kan jo lave en bolledej, som i kan bruge til snobrød. Hvis du ikke er så glad for at bage, kan du også blot købe nogle skumfiduser og nogle kiks, så i kan lave dette over bålet. Dette er altså forskellige ting du kan lave med børnene i haven, for at holde dem beskæftiget til sommer.